bg

Over Lievaart Expeditie

Lievaart Expeditie is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van expeditie met vaste, betrouwbare partners én met een flexibele instelling.

Lievaart verzorgt jaarlijks het transport van ruim 4000 vrachten van Nederland naar Italië. Dankzij ons unieke transportnetwerk gaat iedere vrachtwagen weer vol retour naar Nederland. Daarbij werken we volgens een uitgekiend concept waarbij de chauffeurs op strategische plekken gewisseld worden. Een uiterst efficiënte werkwijze.

Lievaart werkt uitsluitend met vervoerders die werken met kwalitatief hoogwaardige vrachtwagens. Stuk voor stuk voorzien van de meest geavanceerde techniek, waarmee iedere vracht op de juiste temperatuur wordt gehouden en online kan worden gemonitord.

En zonder op onze borst te kloppen durven wij te beweren dat wij werken met dé toppers onder de chauffeurs. Het zijn gekwalificeerde rijders, gespecialiseerd in sierteeltvervoer en bovendien door Lievaart geschoold op klantvriendelijkheid.

Lievaart heeft deze handelswijze samengevat in ons gedragskompas als PRIMI: Professioneel, Resultaatgericht, Interesse, Meedenkend en Inventief. Wanneer u de samenwerking met Lievaart aangaat, zult u zeker in contact komen met dit gedragskompas. Visueel dan wel in onze handelswijze.

In betere handen kan uw kwetsbare vracht dus niet terechtkomen!