bg

Onze opdrachtgevers

Lievaart Expeditie transporteert vracht naar de meest uiteenlopende locaties in Italië, inclusief Calabrië en Sicilië. De bekende chauffeurs parkeren net zo makkelijk bij groothandelaren als bij kleine winkeliers in pittoreske Italiaanse dorpjes.

U vindt onze opdrachtgevers voornamelijk in de agri-branche. Ondernemers in de sierteelt, groente- en fruitsector, maar ook grote jongplant leveranciers en retail-organisaties hebben Lievaart inmiddels ontdekt als betrouwbare partner. Daarbij gebruiken de meeste vaste klanten Flora Holland Westland of Flora Holland Aalsmeer als basis van waaruit hun bloemen, planten en overige goederen worden gedistribueerd.

Onze goede reputatie gaat voorbij onze landsgrenzen: Lievaart Expeditie groupeert ook ladingen vanuit de Duitse veilingen Rhein-Maas en Landgard en afkomstig uit België en Denemarken.

Iedere klant profiteert optimaal van de flexibiliteit die Lievaart biedt: ongeacht de grootte van de lading, wij verzorgen het transport van en naar Italië. Snel, efficiënt en veilig. In groupage, deellading of als volle vracht. En uiteraard besteden wij veel aandacht aan iedere vracht, zodat de lading in topconditie de bestemming bereikt!