Vacature loodsmedewerker fulltime of avonddiensten

Ben jij een aanpakker met logistiek inzicht? Stroop je graag de mouwen op, maar houd je ook van slim rekenen en overzicht houden? Houd je van een hectische omgeving waar je met goed organiseren resultaat kunt boeken? Dan is Lievaart Expeditie te De Lier op zoek naar jou! 

Logistiek medewerker (fulltime of avonddiensten)

Wat ga je doen?

Het is ons doel om de bloemen en planten van onze klanten zo vers mogelijk te leveren in Italië.

De logistiek medewerker heeft hierin een belangrijke rol, want jij bent verantwoordelijk voor de box van waaruit alle vrachtwagens vertrekken. Voor jou is het een leuke wedstrijd om iedere dag de producten op tijd op de juiste bestemming te krijgen. Teamwork betekent voor jou dat je meedenkt over mogelijke verbeteringen in het werk, zodat we met z’n allen zorgen dat onze producten helemaal voldoen aan de wensen van de klant. Je bent stressbestendig, denkt in oplossingen en grijpt in waar nodig. Je kunt direct starten in deze leuke, uitdagende functie!

Wat zoeken wij?

Er zijn twee mogelijkheden waar jij nu op kunt reageren:

1.       Medewerkers die fulltime beschikbaar zijn plus twee avonden, om zo dus een volwaardig logistiek medewerker te worden bij Lievaart met een passend salaris.

2.       Medewerkers voor in de avonden (dus zeker ook geschikt als bijbaan) om ons bij te staan in de avonddiensten.

Hoe ziet jouw team eruit?
Er heerst een open werksfeer waar samen hard gewerkt wordt. Het team werkt hard en enthousiast en jouw team bestaat uit jonge gedreven collega’s in de loods. Je hebt veel contact met de medewerkers op kantoor (de planning) waarvan er altijd een op kantoor aanwezig is tijdens de avonddiensten. De chauffeurs die jij helpt met laden en lossen spreken voornamelijk Italiaans.

Wat neem jij mee?

Wat kun je van ons verwachten? 

Welkom bij Lievaart Expeditie!

Lievaart Expeditie is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van transport van planten en bloemen naar Italië. Wij werken voor exporteurs, importeurs en retailers die planten en bloemen als groeimarkt zien. Wij zijn er trots op de erkenning voor onze professionaliteit die wij van onze klanten krijgen. Met een uniek & uitgekiend logistiek proces zijn wij in staat om als snelste producten in topconditie op de gewenste locatie te krijgen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten hun beloftes altijd kunnen waarmaken. Indien gewenst verzorgen wij tevens de op- & overslag van de goederen. Met de nieuwste innovaties blijven wij koploper in onze markt. Onze medewerkers realiseren zich dat iedere bloem of plant voor iemand een cadeau is en handelen daar naar.

Kom je kennismaken?

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan, stuur dan je sollicitatie naar: monique@lievaartexpeditie.nl. Heb je vragen over de functie, dan kun je die stellen aan Monique Tonelli, bereikbaar op 0174-638 573.