Bloemen

 

Bloemen waarvoor Lievaart Expeditie het transport verzorgt, zijn ongeschonden en op tijd in Italië. Dit zijn voor u en uw klanten twee belangrijke redenen om te kiezen voor de ervaring van Lievaart Expeditie. 

Maar alleen ervaring is tegenwoordig niet meer voldoende. Met behulp van track en trace systemen en temperatuursensoren zijn uw bloemen voor onze planners constant in beeld. Wij informeren u op tijd wanneer er eventuele wijzigingen zijn. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Tot deze service behoort ook het ontzorgen van de administratie van uw emballage. Hieronder wordt het retour leveren van uw Deense containers, platen, stangen, bakken, emmers en andere soorten fust gerekend. Op deze manier kunt u zich focussen op uw bedrijfsvoering.

Lievaart Expeditie werkt met een uitgekiend systeem van vervoeren, waarbij wij de vervoerders op strategische plekken laten wisselen van chauffeurs. Op deze manier winnen wij veel tijd op de reis naar Italië, wat u de verste bloemen in Italië oplevert.

Daarnaast hebben wij na jarenlang optimaliseren gezorgd voor zeer korte laad- en lostijden bij de verschillende klanten. De vrachtwagens met uw handel rijden daarom gegarandeerd het eerste richting Italië.

Wij zijn het sterkst in de regio's Westland en Aalsmeer. In De Lier is ons hoofdkantoor gevestigd en in Aalsmeer staat er personeel en laadruimte voor u beschikbaar. Gedurende de dag zijn er ook vrachtwagens beschikbaar die de handel ophalen vanaf andere locaties, om dit op deze vestigingen te groeperen.

Sinds kort vervoeren wij ook voor retailers. Wat ons betreft bewijst dit dat Lievaart Expeditie echt haar beloftes waar maakt. Vanwege afspraken over het percentage foutieve vrachten, dienen wij ons te houden aan onze basiskenmerken: snel, stipt en betrouwbaar.