Planten

 

Levende planten verdienen de juiste zorg. Lievaart Expeditie zet zich er voor in om uw planten, in de juiste conditie, op de plaats van bestemming te krijgen. Dit geldt zowel voor planten vanuit Nederland voor Italië, als planten van Italië naar Nederland.

De planten zijn te volgen doormiddel van track- en tracesystemen door onze planners. Met temperatuursensoren houden wij de planten op de juiste temperatuur.

Voor planten is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk op de plaats van bestemming arriveren. Met onze werkwijze, waarbij wij de chauffeurs op strategische plekken laten wisselen en de snelle los- en laadtijden, rijden wij als snelste op en neer naar Italië.

Bij piekdrukte beloven wij dat wij onze vaste klanten altijd zullen voorzien van transport, onze vervoerders zetten gewoon een extra vrachtwagen in.

Onze goede reputatie gaat ook voorbij onze landgrenzen: Lievaart Expeditie groepeert ook ladingen vanuit de Duitse veilingen Rhein-Maas en Landgard en ladingen afkomstig uit België en Denemarken.

En onder planten behoren ook stekplanten. Deze jonge plantjes vereisen zelfs nog meer zorg dan volwassen kamerplanten. Bovendien zijn deze planten van hoge waarde, waarvoor een betrouwbare en correcte partner is vereist.

Vandaar dat ook deze bedrijven kiezen voor de kwaliteit van Lievaart Expeditie. In groupage, deellading of als volle vracht.