Fruit

 

Door het ethyleengas dat fruit uitscheidt, gaat het vervoer van fruit, net als bij groente, in combinatie met bloemen en planten niet goed samen. Daarom vervoert Lievaart Expeditie fruit voornamelijk als retourvracht naar Nederland.

Wij laden bij de kwekers en tuinders zelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Italiaanse druivenkwekers op Sicilië. Vraagt u zich daarom bij de volgende prachtige bos druiven eens af of Lievaart Expeditie deze wellicht heeft vervoerd!

Want wanneer u met Lievaart Expeditie werkt, mag u kwaliteit verwachten. Met de techniek in de vrachtwagens van onze vervoerders, houden wij de conditie van uw fruit constant in de gaten.

De chauffeurs zijn ervaren in het vervoeren van fruit. Vooraf wordt het fruit gecontroleerd op de juiste temperatuur en hierop wordt gericht gekoeld. Dit leidt ertoe dat er geen verrassingen zijn onderweg en het fruit aankomt zoals u het verwacht.

Binnenkort is Lievaart Expeditie volgens IFS-standaarden gecertificeerd. IFS staat voor International Food Standaard, een certificaat voor garantie van kwaliteit bij het doen vervoeren van levensmiddelen (waaronder fruit). Een extra garantie voor onze betrouwbaarheid dus.